Vesti iz fudbala

Late Lat bio na pragu Crvene zvezde, a sada bi iz Atalante mogao da ode u drugi klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2023 19:04
Late Lat bio na pragu Crvene zvezde, a sada bi iz Atalante mogao da ode u drugi klub Guliver

Pre nekoliko nedelja činilo se da je samo pitanje trenutka kada će Emanuel Late Lat stići u Beograd, potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom i staviti se na raspolaganje treneru Baraku Baharu, a onda se transfer toliko zakomplikovao i(li) izjalovio da je špic Atalante miljama daleko od transfera na "Rajka Mitića". 

Projektovan kao najskuplje otkupljeni igrač u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba, jer su Italijani tražili 3.500.000 evra za njegovo puštanje, na kraju bi možda mogao da završi na trećoj adresi. 

Vrsni golgeter nalazi se na pripremama matične Atalante, ali iz Švajcarske danas stiže zanimljiva izjava sportskog direktora Sent Galena, u kom je Late Lat, kao pozajmljeni igrač, briljirao prošle sezone. 

"U pregovorima samo oko Late Lata. Vratio se u Atalantu, ali nam je rekao da bi voleo da se vrati u Sent Galen", rekao je Alen Sater, a preneli mediji u zemlji podno Alpa i na Apeninima, bez navoda da li se radi o pokušaju još jedne pozajmice ili malo verovatnijem otkupu. 

 

 

Lat Obale Slonovače ima 24 godine i fudbalski potiče iz Omladinske škole Atalante, koja ga je nekoliko puta slala na pozajmice, a u Crvenoj zvezdi su izgleda odustali od njegovog dovođenja. Inače, zaustavljenog zbog problema između Atalante i igračevih menadžera. 

"Pitanje je da li nam je Late Lat potreban. Pričali smo sa Baharom, u špicu imamo paklenu konkurenciju", rekao je danas generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.