Vesti iz fudbala

Na treningu Zvezde se sluša muzika: Dobra atmosfera među crveno-belima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.07.2023 14:09
Na treningu Zvezde se sluša muzika: Dobra atmosfera među crveno-belima FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su ovog jutra, podeljeni u dve grupe, odradili nešto drugačiji trening, s obzirom na to da se radilo u teretani, a zatim i u parku koji spadaju pod kompleks hotela.

Prvotimci su podeljeni u dve grupe prvo radili teretani. Nema sumnje da crveno-beli imaju sjajne uslove u Sankt Peterburgu, te da se izabranici Baraka Bahara na najbolji mogući način spremaju za Ligu šampiona.

Radilo se na vežbama snage, pa su tako igrači bili podeljeni po punktovima, vežbali u krug i zaista zadovoljili zahteve dela stručnog štaba zaduženog za fizičku pripremu. Na polovini treninga je stigla i muzika, pa je atmosfera u ekipi bila još bolja.

Po završetku rada u teretani, stručni štab na čelu sa izraelskim trenerom je iskoristio činjenicu da se u okviru hotela nalazi park i to fantastičan.

Igrači su trčali u njemu, i na najlepši mogući način, u prirodi stavili tačku na današnji trening. Vreme je konačno poslužilo ekspediciju srpskog šampiona, jer nije bilo kiše, ali ni sunca, nego poprilično sveže, što fudbaleri ističu kao najlepše vreme za rad.

Za popodnevne časove je zakazan drugi trening, a u subotu od 18.30 časova je na programu i duel protiv Nefčija i 30 minuta.