Vesti iz fudbala

Golman Intera u bolnici iz bizarnog razloga: Ujeo ga pauk dok je bio u Zoološkom vrtu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.06.2023 19:22
Golman Intera u bolnici iz bizarnog razloga: Ujeo ga pauk dok je bio u Zoološkom vrtu Guliver/AP Photo/Lynne Sladky

Holandski golman Nik Marsman, aktuelni čuvar mreže Intera iz Majamija proveo je tri dana u bolnici nakon što ga je u Zoološkom vrtu ujeo otrovni pauk, prenose svetski mediji.

Ovu informaciju javnosti je saopštila njegova supruga Natali den Deker, koja je objavila fotogafiju iz bolničke postolje uz potpis:

 

 

"Loša strana života u kraju sa tropskom klimom je kad odete sa porodicom u Zoološki vrt i ugrize vas pauk... Onda završite u bolnici na tri dana".

Prema informacijama iz Sjedinjenih Američkih Država čuvar mreže kluba iz Majamija se trenutno oseća dobro, ali nije poznato kada bi mogao da se vrati na teren.

Inače, Marsman je pažnju na sebe skrenuo kada je rekao da nije pametno da Lionel Mesi pojača Inter jer je Argentinac "veći od kluba".

"Nisam siguran da je Mesijev dolazak najbolje rešenje za Inter. Ovo je mali stadion, nema ograde, na utakmice i treninge dolazimo bez obezbeđenja i ne znam da li će to moći da se nastavi ukoliko Mesi postane naš novi član. Ali, s druge strane , voleo bi da nam se pridruži", rekao je tada Holanđanin.