Vesti iz fudbala

Ulaznice za EURO 2024. godine kupuju se isključivo preko zvaničnog sajta UEFA od 4. do 12. decembra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.12.2023 10:56
Ulaznice za EURO 2024. godine kupuju se isključivo preko zvaničnog sajta UEFA od 4. do 12. decembra MN Press
Navijači Srbije moraće do ulaznica preko sajta UEFA

Srbija je ostvarila san i posle 24 godine izborila plasman na UEFA EURO 2024. (14. jun - 14. jul), prvo od dana osamostaljenja 2006. godine, odnosno od 2000, kada smo pod tada imenom SR Jugoslavija bili učesnici samita u Belgiji i Holandiji. Selektor Dragan Stojković, kapiten Tadić, Mitrović  i saigrači očekuju da će u Nemačkoj imati veliku podršku naših navijača, ali ovog puta Savez neće moći da prodaje ulaznice.

Iz FS Srbije stiže i detaljno uputstvo ljubiteljima fudbala kako se se ulaznice mogu kupiti.

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/  što znači da FSS  neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.