UEFA Liga konferencije

Ivica Kralj posle žreba za plej-of Lige konferencije: Prvo Sabah, pa sve ostalo...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.08.2023 14:57
Ivica Kralj posle žreba za plej-of Lige konferencije: Prvo Sabah, pa sve ostalo... FK Partizan

Partizan u četvrtak očekuje prvi duel sa Sabahom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, pa je s toga fokus sa na tom meču, a žreb za plej-of, gde, ako se prođe, mogući rivali su FCSB (Rumunija) ili Nordsjeland (Danska) propraćen je bez mnogo tenzije.

Ekspedicija crno-belih u sredu putuje za Baku, a sportski direktor Ivica Kralj je samo ponovio sportski stav "prvo skoči pa reci hop".

"Moje misli, ali i igrača su usmerene na Baku i Sabah. To je pod jedan. Ako bude sve kako očekujemo, ako budemo pravi u tim utakmicama, onda mogu da kažem da je žreb bolji nego da smo igrali protiv Osasune. Respekt prema svima, Steaua (FCSB) je nekadašnji prvak Evrope, Nordsjeland ne poznajem dobro, ali znam da imaju dobre rezultate u poslednje vreme. Prvo Sabah, pa sve ostalo", rekao je Kralj.

Crno-bele može da raduje uspon forme, posle remija u Bačkoj Topoli sa TSC-om (3:3), savladana je Vojvodina u Novom Sadu (2:0). Sabah je sa druge strane pobedio Gabalu na otvaranju šampionata Azerbejdžana 5:0.