Superliga Srbije

Crvena zvezda igra prvi od tri prijateljska meča u Rusiji: Rival je Soči, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.07.2024 10:02
Fudbaleri Crvene zvezde na trenignu u Rusiji FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde na trenignu u Rusiji

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće od 12.00 časova, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium, uvodni kontrolni meč na pripemama u Rusiji, a rival će im biti ekipa Sočija.

Dok se fudbaleri Partizana i OFK Beograda nalaze u Moskvi, gde učestvuju na "Bratskom kupu", crveno-beli će svoje tri utakmice u najvećoj zemlji sveta odigrati u Sankt Peterburgu.

Trener Vladan Milojević je u četvrtak dva puta izvodio ekipu na teren i tokom tih treninga je najpre radio na fizičkoj snazi, a potom i na uvežbavanju taktičkih zamisli.

 

 

Mečevi u Rusiji biće idealna prilika da navijači srpskog šampiona vide kako su se u fizionomiju igre šefa stručnog štaba uklopile novajlije koje su ovog leta pojačale klub sa stadiona "Rajko Mitić".

Nakon današnjeg duela crveno-beli će 8. jula igrati protiv Zenita, a treći meč je na programu 12. jula protiv Taljaresa iz Argentine.

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj takmičarskoj sezoni fudbaleri Crvene zvezde odigraće 20. jula na svom stadionu kada im u okviru 1. kola Mozzart Bet Superlige Srbije dolazi novajlija u elitnom rangu takmičenja, Jedinstvo iz Uba.