Superliga Srbije

OFK se pojačava i van terena: Krstičić novi direktor omladinske škole

komentari (0)

Autor: Luka Marković

17.06.2024 22:48
Nenad Krstičić, novi je direktor omladinskih kategorija OFK Beograda. MN Press
Nenad Krstičić, novi je direktor omladinskih kategorija OFK Beograda.

Nova pojačanja u OFK Beogradu prilično su aktuelna tema u sportskim krugovima. Reformacija kluba sa Karaburme je u punom jeku, a kao što imenu dolikuje, isti postupak je neophodno primeniti na omladinske kategorije kluba. Stoga, jedno novo, ali poznato lice, pojačalo je prostorije tima. 

Naime, Nenad Krstičić, nekadašnji fudbaler sa "Omladinskog stadiona", a upamćen kao fudbaler Crvene zvezde, postao je direktor mlađih kategorija OFK Beograda. 

Krstičić je igračku karijeru započeo na Karaburmi, a prvi angažman nakon što je završio sa travnatom podlogom, biće mu baš u redovima svog matičnog kluba, ali u omladinskim kategorijama.

 

 

Krstičić je na ovoj poziciji nasledio Stevana Mojsilovića, a na ozvaničenju saradnje sa plavo-belima je istakao:

"Srećan sam što se, nakon tačno 16 godina, vraćam u OFK Beograd, klub u kojem sam odrastao. Trudiću se da energijom, autoritetom i vrednim radom vratimo omladinsku školu tamo gde je bila u vreme kada sam odlazio – u sam vrh srpskog fudbala", istakao je Krstičić.

Sve sugeriše da nam na Karaburmi predstoji izuzetno zauzeto leto. Do sada je već nekoliko igrača uveliko dovedeno u vezu sa OFK Beogradom, poput Aleksandra Kahvića, inače najboljeg strelca jesenjeg dela sezone u Prvoj ligi Srbije, a takođe je tu i bek Bolonje iz Serije A, Ebenezer Anana, koji je prošlu takmičarsku godinu proveo u Novom Pazaru.