Superliga Srbije

IMT imenovao novog trenera: Vera u sopstveni kadar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.06.2024 17:27
Fudbaleri IMT-a imaju novog trenera MN Press
Fudbaleri IMT-a imaju novog trenera

IMT je rešio pitanje šefa stručnog štaba i to iz sopstvenih redova. Posle odlaska Nebojše Jandrića, rukovodstvo kluba sa Novog Beograda odlučilo se da poverenje ukaže mladom stručnjaku Milanu Đorđeviću, treneru omladinske ekipe, novog šampiona Srbije.

Mladi stručnjak je sa velikim uspehom vodio omladince IMT-a u protekloj sezoni. Na kraju uspeo da se okiti titulom šampiona Srbije ispred Crvene zvezde, Čukaričkog i Partizana.

Dovoljna razlog da čelni ljudi IMT-a novog trenera pronađu u bazi.

"Pre svega, osećam ogromno zadovoljstvo zbog godinu i po provedenih u IMT-u. Ponosan sam na rezultate koje smo postigli u omladinskoj školi, posebno prošle godine kada smo završili treći. Mislio sam da je to bio naš najveći uspeh, ali smo se dodatno motivisali i uspeli da osvojimo titulu, čime smo obezbedili direktan plasman u Ligu šampiona za mlade.  Smatram da je ovo veliki uspeh za klub i za naše mlade igrače, plod našeg zajedničkog rada", istakao je Đorđević.

 

 

Zna da ga očekuje znatno teži, izazovniji zadatak.

"Imenovanje za trenera prvog tima predstavlja veliku čast za mene, ne samo kao obavezu već i kao privilegiju. Planiram da nastavim sa podizanjem kluba na još viši nivo, inspirisan radom Nebojše Jandrića i uz dobru saradnju sa svim članovima kluba. Energija i kvalitetan rad su ono što nas krasi, i cilj nam je da ove godine podignemo lestvicu još više u Mozzart bet Superligi", poručio je novi trener.