Superliga Srbije

Železničar zakazao utakmice protiv Bašakšehira i Trabzona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.06.2024 21:30
Marko Savić, novi trener Železničara MN Press
Marko Savić, novi trener Železničara

Fudbaleri Železničara počeli su pripreme za drugu superligašku sezonu, sa novim trenerom Markom Savićem.

Prvi deo priprema ekipa će odraditi u Pančevu, a zatim se seli u Vršac. Nema sumnje da Železničar sa novim trenerom Savićem ozbiljno ulazi u novu sezonu, sa željom da se bori za gornji deo tabele.

 

 

Igrački kadar je pretrpeo izmene, bilo je odlazaka, biće i dolazaka, a prvi trening u novoj sezoni odradili su sledeći igrači: Aleksandar Stanković, Ognjen Lukić, Marko Konatar, Bojan Balaž, Stefan Obradović, Ndiaje Maisa, Mirko Milikić, Branislav Knežević, Dario Grgić, Stefan Purtić, Lazar Romanić, Dušan Pantelić, Pavel Čižik, David Ivić, Entoni Lokosa, Ognjen Ergarac, Miloš Vlahović, Dimitrije Ristić, Matija Mitrović, Filip Ivelja i Nemanja Vidojević.

Prvu kontrolnu utakmicu Železničar će odigrati 27. juna na svom terenu kada će ugostiti člana ruske druge lige Černomorec. Za 5. jul planirano je gostvoanje u Rumuniji i duel sa ekipom UTA Arad, a pet dana kasnije, u Staroj Pazovi, Železničar će ugostiti i Istanbul Bašakšehir.

 

 

Kao generalna proba pred početak novog prvenstva u Superligi Srbije, zakazana je za 14. jula u Segedinu, pančevačka „dizelka” će igrati protiv Trabzonspora, tima koji je pre dve godine bio šampion Turske.

"Železničar i Pančevo imaju jako pozitivan ambijent, tako da su prvi utisci iz kluba pozitivni. Infrastruktura je na zavidnom nivou, a mi smo sada trenutno u fazi formiriranja tima, upoznavanja. Biće dosta odlazaka i dolazaka u narednom periodu. Svakako ovi momci koji su tu imaju potencijal", rekao je Marko Savić, trener Železničara.