Superliga Srbije

Novi dobar posao Crvene zvezde: Marko Stamenić odlazi u Čempionšip za pet miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2024 10:25
Marko Stamenić je na izlaznim vratima Crvene zvezde MN Press
Marko Stamenić je na izlaznim vratima Crvene zvezde

Nakon Osmana Bukarija, Crvena zvezda će ubeležiti još jednu prodaju u letnjem prelaznom roku. Kako prenosi Mozzart sport, stadion "Rajko Mitić" će napustiti Marko Stamenić, a njegova naredna destinacija biće Koventri.

Očekuje se da klub iz Čempionšipa plati šampionu Srbije pet miliona evra, dok će crveno-beli imati pravo na 10 posto od narednog transfera Stamenića.

Reprezentativac Novog Zelanda je prethodnog leta stigao kao slobodan igrač iz danskog Kopenhagena i vrlo brzo se nametnuo u startnoj postavi u sistemu Baraka Bahara. Ipak, vremenom je izgubio poverenje izraelskog stručnjaka, te je često bio i na klupi.

Nakon dolaska Vladana Milojevića nije igrao puno, ali je vremenom postao standardan starter i nosilac veznog reda ekipe koju predvodi srpski trener. Za osvajača duple krune u sezoni za nama je odigrao 35 utakmica i postigao je dva pogotka u svim takmičenjima.

Iako je imao ugovor do leta 2027. godine, ovo je dobar posao Crvene zvezde. Stamenić je došao bez obeštećenja u Beograd, a njegov odlazak će popuniti kasu crveno-belih.