Superliga Srbije

Kolonija TSC na "Rajku Mitiću" raste: Nemanja Stojić u Crvenoj zvezdi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.06.2024 13:54
Fudbaler TSC, Nemanja Stojić,  postaće novi igrač Crvene zvezde MN Press
Fudbaler TSC, Nemanja Stojić, postaće novi igrač Crvene zvezde

Fudbaler TSC, Nemanja Stojić, postaće novi igrač Crvene zvezde ovog leta. Posle prvobitno neuspešnih pregovora oko obeštećenja, deluje da je na relaciji Bačka Topola - Ljutice Bogdana došlo do dogovora, tako da je inicijalna ponuda od 500 hiljada evra podignuta na milion, koji će biti rasparčan u nekoliko rata. 

Takođe, Stojić je dogovorio lične uslove sa Zvezdom. Prema pisanjima srpskih medija, u pitanju je četvorogodišnji ugovor, a novopromovisani reprezentativac Srbije će se priključiti redovima aktulenog šampiona Mozzatbet Superlige posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj. 

MN Press

Nemanja Stojić u opremi reprezentacije Srbije

Podsećamo, pre mladog štopera, u Ljutice Bogdana su ozvaničili još jedno pojačanje, a u pitanju je takođe igrač koji je nastupao za TSC. Govorimo o Luki Iliću, nekome ko je ponikao na stadionu "Rajko Mitić", da bi potom pokušao da nađe sreću u Evropi. Pored njih dvojice, očekuje se i dolazak koresjskog beka Seula. 

Takođe, Stojić će biti prirodna zamena za Aleksandra Dragovića, bivšeg kapitena crveno-belih, koji se vratio u Austriju. Pored pozicije, o tome svedoči i činjenica da će srpski fudbaler zadužiti broj 15 - dres austrijskog reprezentativca. 

 Stojić je ove sezone na četiri fronta sakupio 37 nastupa, od čega je 30 utakmica odigrao u Superligi i sa pozicije štopera došao do četiri gola i dva asistencije. U Ligi Evrope je odigrao svaki meč grupne faze uz asistenciju u remiju sa Olimpijakosom.