Superliga Srbije

Spartak jednim udarcem odneo tri boda iz Novog Pazara: Suma promašio penal

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.05.2024 17:55
Sejduba Suma, fudbaler Novog Pazara, promašio penal u porazu od Spartaka MN Press
Sejduba Suma, fudbaler Novog Pazara, promašio penal u porazu od Spartaka

Novi Pazar i Spartak nisu morali ništa u današnjem međusobnom duelu, jer su svakako osigurali još jednu sezonu u domaćoj fudbalskoj eliti, ali su odigrali zanimljiv meč 35. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, iako je viđen samo jedan pogodak i to u drugom poluvremenu duela u gradu na Jošanici - 0:1 (0:0).

Domaći tim bio je ofanzivniji i konkretniji tokom većeg dela susreta, mada su ga gosti ispratili u broju šuteva u okvir gola, a u takvom odnosu snaga u strelce se upisao samo Ilija Babić u 74. minutu.

Posle osvojene lopte na svojoj polovini trena Subotičani su krenuli u brzu kontru, Andrej Todoroski vukao je napad dok nije na levoj strani sačekao pravovremeno pristiglog i, da uđe u kazneni  prostor, puštenog saigrača a mladi napadač imao je fore da se namesti, uđe dublje ka sredini i onda desnicom zatrese suprotni ugao mreže. 

 

 

Pazarci su pre toga imali idealnu priliku da povedu, međutim Sejduba Suma je pred sam kraj prvog poluvremena mlako šutirao i pogodio stativu (45). Spartaku je pre pauze poništen gol, zbog ofsajda uoči udarca Ognjena Mudrinskog (18). 

 

 

 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 35. kolo

plej-aut

Novi Pazar - Spartak 0:1 (0:0)
/Babić 74/

Javor - Voždovac 18.00 (A1P)

Radnički (N) - IMT 18.00 (A2P)

Železničar - Radnik 20.00 (AS2)

 

 

Standings provided by Sofascore