Superliga Srbije

Šerif Ndjaje: Milojević mi vratio samopouzdanje, "gladan" sam golova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.02.2024 15:46
Šerif Ndjaje: Milojević mi vratio samopouzdanje, "gladan" sam golova FK Crvena zvezda
Šerif Ndjaje počeo je trese mreže u Crvenoj zvezdi

Šerif Ndjaje je stigao u Crvenu zvezdu pred start UEFA Lige šampiona kao kapitalno pojačanje u napadu, ali mu dešavanja nisu išla na ruku. Da neće biti lako privikavanje na novi klub i zahteve trenera Baraka Bahara, videlo se još na startu kada je promašio ono što ne bi ni vezanih očiju protiv Čukaričkog.

Ništa se stamenog Senegalcu nije poklopilo, tražio je sebe, svoju formu, imao svetlijih i tamnijih momenata tokom jeseni. Golgeteri se hrane golovima, njih nije bilo, pa ni Ndjaje nije bio srećan.  Barak je smenjen, vratio se Vladan Milojević i Šerifu je svanulo. Radio je marljivo, imao je poverenje trenera, ponovo je počeo da stavlja municiju u svoj revolver i da - pogađa. 

"Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Vladanom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze", rekao je fudbaler Crvene zvezde Šerif Ndiaje.

Jesenas "osporavani" skupo plaćeni napadač u prolećnom delu sezone igra bolje i već je postigao dva gola.

"Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam "gladan" golova".

Zvezdu novi izazov čeka u subotu na gostovanju protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

"Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na Marakani je bila "tvrda" utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat. O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu", istakao je Ndiaje.