Serija A

Tijago Mota brani Dušna Vlahovića: Ako nije postigao gol, to nije samo njegova krivica, već kolektivna!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.09.2024 17:35
Dušan Vlahović, napadač Juventusa Profimedia
Dušan Vlahović, napadač Juventusa

Tijago Morta, trener Juventusa siguran je da će crno-beli pružiti mnogo bolju igru u Ligi šampiona sutra protiv PSV-a, nego što je to bio slučaj u prvenstvenom duelu sa Empolijem.

Klub iz Torina predvođen naašim Dušanom Vlahovićem promašio je na tom susretu nekoliko dobrih prilka, zbog čega se srpski as našao ponovo na meti kritika.

 

 

"Važna stvar je prihvatiti kritiku i nastaviti dalje. Davao je golove i nastaviće da ih daje, ali najvažnije je da se neguje timski duh. To je ono što nam pomaže najviše. Ako nismo primili gol, to je takođe zahvaljujući njemu. Ako on nije postigao gol, to nije samo njegova krivica. To je kolektivna odgovornost. On je dobro, a ostalo je deo našeg posla", rekao je Mota o Vlahoviću.

 

 

Osvruo se potom Mota i na ono što Juventus očekuje u Ligi šampiona.

"Fudbal je jednostavan. Sutra želim da vidim 11 igrača koji razumeju trenutak. Branimo se i napadamo zajedno. Budite velikodušni, podržavajte se, štitite gol, a kad imamo loptu koristite je na pravi način. Razvijajmo igru u korist naših napadača. Ceo tim. Ponavljam, dobro smo. Imamo ispravan stav i na terenu i na treninzima", rekao je Mota.