Premijer liga

Premijer liga na TV Arena sport: Liverpul "juri" pobedu u Londonu protiv Vest Hema, kako bi sačuvao šansu da se bori za titulu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2024 10:41
Premijer liga na TV Arena sport: Liverpul "juri" pobedu u Londonu protiv Vest Hema, kako bi sačuvao šansu da se bori za titulu Tanjug/AP Photo/Dave Thompson
Fudbaleri Liverpula

Do pre dvadesetak dana sve je bila bajka za Klopov tim. Istina Liverpul je ispao u četvrtfinalu FA kupa od Mančester junajteda posle velike drame, a isti rival mu je "otikuno" dva boda i u prvenstvu. Tada je sve i počelo da se "ruši" u "redsima". 

 

 

Dva vezana poraza na "Enfildu" su Liverpul i te kako koštala. Palas je slavio u šampionatu, a Atalanta održala fudbalski čas u Ligi Evrope.

Zanimljivo je i to da Liverpul nije dao gol za tih 180 minuta pred svojim navijačima. Stigao je i najbolniji, poraz od Evertona u "Mersisajd" derbiju. Čini se da je upravo gradski rival i odluzeo mogućnost Klopu i njegovim izabranicima da se bore za titulu. 

 

 

Umesto četiri, kako je izgledalo u jednom momentu, Liverpul će ostati na jednom trofeju u Liga kupu. Da bi sačuvali nadu da ipak dođu do najznačajnijeg trofeja fudbaleri Liverpula moraju da pobede u Londonu, Vest Hema.  

Istina, nisu ni "čekićari" u sjajnoj formi, ispali su iz Evrope i vezali dva poraza u Premijer ligi, u malim gradskim derbijima sa Fulamom i Palasom. 

 

 

Što se tiče Mančester junajteda, fudblerima ovog tima je pripala obaveza da "kreiraju" poredak na dnu tabele. U sredu su pobedili poslednjeplasirani Šefild i definitivno ga poslali u Čempionšip, a mogli bi to da urade i sa Barnlijem, ukoliko ga savladaju. 


Premijer liga 35. kolo 

subota

Vest Hem - Liverpul 13.30 (A1P)
Fulam - Kristal Palas 16.00 (AS2)
Mančester junajted - Barnli 16.00 (A1P)
Njukasl - Šefild 16.00 (AS4)
Volverhempton - Luton 16.00 (AS3)
Everton - Brentford 18.30 (A3P)
Aston Vila - Čelzi 21.00 (A2P)

nedelja 

Bormut - Brajton 15.00 (A3P)
Totenhem - Arsenal 15.00 (A1P)
Notingem Forest 17.30 (A3P)

 

Standings provided by Sofascore